Valmistamme persoonalliset mainostekstiilit tilauksen koosta riippumatta ammattitaidolla.

Mainos- ja vapaa-ajan tekstiilit

Mainos ja vapaa-ajan tekstiilit ovat tätä nykyä SeriCopyn merkittävin tuoteryhmä. Fruit of the Loom sekä Sky-tuotteet ovat huippumerkkejä jotka löytyvät SeriCopyn painamien college- ja T-paitojen niskalapuista. Se mitä valmiina ei löydy teetetään kotimaisilla valmistajilla sujuvasti.

Lue lisää »

Seuratuotteet

  Urheiluväki tunteekin peliasupainatuksemme, mutta nykyään valikoimiimme kuuluvat voimakkaasti huopaviirit ja kangasmerkit, joita olemme tehneet myös useille liigaseuroille. Samaten järjestysmiesnauhat ja -liivit ja lippusiimat ovat tuotteitamme.

Lue lisää »

Bändipaidat

  Lukuisat bändit ympäri Suomea ovat käyttäneet meitä paita tarpeisiinsa. SeriCopy myy kohtuuhinnoin, niin pienet että suuret paita määrät. Pyydä rohkeasti hinta-arviota.

Lue lisää »

Henkilökortit ja turvaliivit

  Meiltä saat myös kuvalliset henkilökortit. Kortit valmistetaan muovista, ja niihin löytyy erilaisia koteloita ja kaulanauhoja. Huomioliivit ja -paidat ovat myös vakio tuotteitamme.

Lue lisää »

Tarrat

  Painopöydällämme syntyvät niin pikkutarrat kuin takalasitarratkin. Hyvälaatuisista tarroista löytyy värejä ja muotoja joka lähtöön. Hinnoittelumme on asiakasystävällistä myös pienemmissäkin tarratarpeissa. Oikea tarralaatu oikeaan paikkaan, meillä on asiantuntemus ratkaista pulmanne.

Lue lisää »

Kilvet ja opasteet

Painamme myös erilaisia kilpiä ja opasteita muovista ja metallista.

Lue lisää »

Alihankinta

  Myös alihankinta painatukset ovat meille tuttuja, olkoonpa materiaalinne puuta, muovia, metallia tai kangasta. Esimerkkinä matkamuistot, liikelahjat tai teollisuustuotteen osa.

Lue lisää »

Muuta

Painamme myös käyntikortit, kutsukortit, jääraapat, kansiot, sytkärit ja heijastimet ja paljon muuta. Huom! Myös koululuokille, abeille, järjestöille, seuroille ja yrityksille paidat ja lippikset omalla painatuksella.

Lue lisää »

Tuotemallit, kuvastot

MAINOSTEKSTIILIT

Katso maan myydyimmät tekstiilit ja pyydä tarjous meiltä!

Vilkaise uusin digikuvasto suoraan tästä.


FRUIT OF THE LOOM

Tästä suoraan Fruit of The Loomin nettisivuille. Tutustu ja selaa tuotemalleja!


SOUTH WEST

Nyt kauttamme uudet mainostekstiilit South Westiltä.


SOL’S

Meiltä saat myös SOL’S mainostekstiilit.


HUOM!

Yllä olevien tukkujen pakkauskokomerkinnöistä saa väärän kuvan tilausmääristä.

 

Kaikkia tuotteita saa tilattua pieniäkin määriä. Voit siis valita vapaasti halutut määrät.

 

Eli, sivustojen pakkauskokomerkinnöistä ei tarvitse välittää!