Silkkipaino SeriCopy

Valmistamme persoonalliset mainostekstiilit tilauksen koosta riippumatta ammattitaidolla.

Tuotteet

Mainos ja vapaa-ajan tekstiilit ovat tätä nykyä SeriCopyn merkittävin tuoteryhmä. Fruit of the Loom sekä Sky-tuotteet ovat huippumerkkejä jotka löytyvät SeriCopyn painamien college- ja T-paitojen niskalapuista.

 

Se mitä valmiina ei löydy teetetään kotimaisilla valmistajilla sujuvasti.

 

Fleecetakit ja -svetarit, collegehousut ja -paidat, T-paidat, toppaliivit, lippikset, laukut, reput, vyötärölaukut, liikelahjat yms. kuuluvat myös tuotevalikoimiimme. Lisää mahdollisia mainostuotteita löydät vierailemalla Fruit of The Loom:in sivuilla.

Urheiluväki tunteekin peliasupainatuksemme, mutta nykyään valikoimiimme kuuluvat voimakkaasti huopaviirit ja kangasmerkit, joita olemme tehneet myös useille liigaseuroille. Samaten järjestysmiesnauhat ja -liivit ja lippusiimat ovat tuotteitamme.
Lukuisat bändit ympäri Suomea ovat käyttäneet meitä paita tarpeisiinsa. SeriCopy myy kohtuuhinnoin, niin pienet että suuret paita määrät. Pyydä rohkeasti hinta-arviota.
Meiltä saat myös kuvalliset henkilökortit. Kortit valmistetaan muovista, ja niihin löytyy erilaisia koteloita ja kaulanauhoja. Huomioliivit ja -paidat ovat myös vakio tuotteitamme.
Painopöydällämme syntyvät niin pikkutarrat kuin takalasitarratkin. Hyvälaatuisista tarroista löytyy värejä ja muotoja joka lähtöön. Hinnoittelumme on asiakasystävällistä myös pienemmissäkin tarratarpeissa. Oikea tarralaatu oikeaan paikkaan, meillä on asiantuntemus ratkaista pulmanne.
Painamme myös erilaisia kilpiä ja opasteita muovista ja metallista.
Myös alihankinta painatukset ovat meille tuttuja, olkoonpa materiaalinne puuta, muovia, metallia tai kangasta. Esimerkkinä matkamuistot, liikelahjat tai teollisuustuotteen osa.
Painamme myös käyntikortit, kutsukortit, jääraapat, kansiot, sytkärit ja heijastimet ja paljon muuta. Huom! Myös koululuokille, abeille, järjestöille, seuroille ja yrityksille paidat ja lippikset omalla painatuksella.

Kasvomaskit omalla painatuksella. Useita värejä ja malleja joista valita.

Tuotemallit, kuvastot

Katso maan myydyimmät tekstiilit tästä ja pyydä tarjous meiltä! Vilkaise uusin digikuvasto suoraan täältä.

Tästä suoraan Fruit of The Loomin nettisivuille. Tutustu ja selaa tuotemalleja!

Nyt kauttamme uudet mainostekstiilit South Westiltä.

Meiltä saat myös SOL’S mainostekstiilit.

HUOM!
Yllä olevien tukkujen pakkauskokomerkinnöistä saa väärän kuvan tilausmääristä.
Kaikkia tuotteita saa tilattua pieniäkin määriä. Voit siis valita vapaasti halutut määrät.
Eli, sivustojen pakkauskokomerkinnöistä ei tarvitse välittää!